Bröstförstoring Stockholm

Trygga och kompetenta skönhetsingrepp

Övriga behandlingar

KIRURGISKA INGREPP OCH INJEKTIONER

Vi erbjuder även ett stort antal andra plastikkirurgiska ingrepp och behandlingar.

Ansiktslyft

När man blir äldre minskar hudens elasticitet och rynkor och veck uppstår. Vid en ansiktslyftning sträcks både hud och underliggande hud, varpå överflödig hud avlägsnas.

Armplastik

Många vill bli av med sitt ”gäddhäng”, det vill säga att överblivet skinn hänger från armarna. På yngre patienter kan det räcka med en fettsugning, i andra fall behövs även en reduktion av hud.

Bröstförminskning

Många kvinnor har ont i nacken eller axlarna, och svårt att utöva fysisk aktivitet, på grund av stora och tunga bröst. En bröstförminskning innebär att vävnad tas bort för att nå bästa möjliga resultat och symmetri.

Bröstlyft

Bröst har ofta en tendens att sjunka med åren. Vi genomför olika typer av bröstlyft beroende på hur mycket brösten har sjunkit.

Bukplastik

Vävnadsöverskott på magen är vanligt efter graviditet eller viktminskning. Består överskottet av fett räcker det med en fettsugning. Består överskottet även av hud så görs en bukplastik.

Fettsugning

Patienter som har lokalt fettöverskott behandlas med fettsugning, en behandling som kan utföras i narkos eller lokalbedövning med mindre åtgärder. Vanliga kroppsdelar för fettsugning är magen, låren, höfterna och under hakan.

Hakimplantat

Hakimplantat kan användas för att förtydliga hakan när den inte skiljer ut sig ordentlig från halsen. En relativt okomplicerad operation som kan utföras på både kvinnor och män.

Läppförstoring

Ett vanligt ingrepp i dag. Läppförstorning genomförs i de flesta fall med fillers, men kan även kombineras med ett mindre kirurgiskt ingrepp. Läppförstorning genomförs av det enkla skälet att man vill ha större volym på läpparna, men kan också vara effektivt om man vill förbättra ansiktets proportioner.

Näsplastik

Patienter som genomgår näsplastik vill ofta ha en mindre eller smalare näsa. Näsan formas efter patientens önskemål, i många fall med hjälp av en datasimulering.

Pannlyft

Syftet med denna operation är att sträcka ut pannans hud, att lyfta ögonbrynen samt att släta ut vecken mellan dem. Kan göras i kombination med ansiktslyft och/eller ögonlocksplastik.

Ögonlocksplastik

Med åren får många ett överskott av hud över och under ögonen. Mot detta kan ögonlocksplastik vara en bra lösning, men även om man har hängiga ögonlock eller påsar under ögonen så kan ingreppet göra nytta.

Botox och fillers 

Vi erbjuder även injektioner med Botox, som behandlar rynkor, vanligtvis i pannan. Botox gör att musklerna slappnar av, vilket leder till att rynkorna försvinner temporärt, 

Vi kan även hjälpa till med injektioner av fillers (Restylane, Juvederm och Perlane), som kan förbättra ansiktskonturer, ändra volymfördelning i läppar och och även behandla rynkor.

 

Ledande inom bröstförstoring i Stockholm